2392042366 Θέση Στριβό Επανομή, Θεσσαλονίκη agiosgeorgiosepe@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
 
Η εταιρεία μας
Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ | Εμπόριο Γεωργικών Προϊόντων Επανομή Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία "Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ" είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια και έχει την έδρα της στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία είναι εξειδικευμένη στο εμπόριο γεωργικών προϊόντων και δραστηριοποιείται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Η εμπειρία της για περισσότερο από μισό αιώνα την έχει καθιερώσει ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της.

Επίσης, η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διεθνή ανταλλαγή γεωργικών προϊόντων, συνεργαζόμενη τόσο με τους τοπικούς παραγωγούς όσο και με πελάτες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
Υψηλής ποιότητας προϊόντα

Τα προϊόντα που εμπορεύεται και επεξεργάζεται η εταιρεία καλύπτουν τον κλάδο των δημητριακών και του βαμβάκου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία παρέχει ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων σπόρων, λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζει ότι οι γεωργοί και οι πελάτες της έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα που απαιτούνται για την επιτυχή καλλιέργεια και παραγωγή γεωργικών καλλιεργειών.

Η εταιρεία Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ έχει χτίσει μια αξιόπιστη φήμη στον κλάδο της λόγω της ανώτερης ποιότητας προϊόντων που προσφέρει, της εξειδίκευσης της στον τομέα της γεωργίας και της αφοσίωσής της στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Η εταιρεία συμβάλλει στην ανάπτυξη της γεωργίας και της αγροτικής οικονομίας στην περιοχή της δραστηριοποίησής της και προάγει τη βιώσιμη γεωργία και την αειφορία.

 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της λειτουργίας της και απηχούν την ποιότητα και την επαγγελματική της προσέγγιση. Επίσης περιλαμβάνουν αποθηκευτικούς χώρους για την αποθήκευση και την προετοιμασία των γεωργικών προϊόντων. Αυτοί οι χώροι είναι σχεδιασμένοι με γνώμονα την ασφάλεια και την διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης.

Τέλος, η εταιρεία διαθέτει κατάλληλο εξοπλισμό για την επεξεργασία και την συσκευασία των προϊόντων. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα παραμένουν φρέσκα και υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια της διανομής και της πώλησης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν ενδιαφέρεστε για γεωργικά προϊόντα, εισαγωγές ή εξαγωγές στην Βόρεια Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η εταιρεία Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας.