2392042366 Θέση Στριβό Επανομή, Θεσσαλονίκη agiosgeorgiosepe@yahoo.gr
hero image
 
 
                     
                     
                     
          Τα προϊόντα μας


 
         
         
 
Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ
Εμπόριο Γεωργικών Προϊόντων Επανομή Θεσσαλονίκης
 
 

Η εταιρεία Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ είναι γνωστή για την προσφορά υψηλής ποιότητας γεωργικών προϊόντων. Η ποιότητα αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και αποτελεί τον πυλώνα της επιτυχημένης μας λειτουργίας.

Καταρχάς, επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές μας και συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια πάθος για την ποιότητα και την αειφορία. Οι προμηθευτές μας προσφέρουν μόνο τα καλύτερα γεωργικά προϊόντα, τα οποία προέρχονται από βιώσιμες και ελεγχόμενες πηγές.

Επιπλέον, διαθέτουμε έναν αυστηρό έλεγχο ποιότητας κατά την παραλαβή, την επεξεργασία και την συσκευασία των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό και ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας διατηρούν τα θρεπτικά τους συστατικά.

Όσον αφορά τη γκάμα των προϊόντων μας, ειδικευόμαστε στους κλάδους δημητριακών, βαμβάκου, σπόρων, λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων. Οι διάφορες κατηγορίες προϊόντων μας πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ποιότητας που ισχύουν στον γεωργικό τομέα.

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι η βάση μιας επιτυχημένης επιχείρησης και της ικανοποίησης των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μόνο το καλύτερο.

Εάν αναζητάτε ποιοτικά γεωργικά προϊόντα, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας λύσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις ή για να ξεκινήσετε μια συνεργασία μαζί μας.


 
 
 
 
         
         
 
 
 
 
         
                     

 

 
 
 
 
 
  Αναλυτικά τα προϊόντα μας
Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ | Εμπόριο Γεωργικών Προϊόντων Επανομή Θεσσαλονίκης
 
 
 
 
     
 


ΣΠΟΡΟΙ


Η εταιρεία ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΙΚΕ παρέχει εξαιρετικής ποιότητας σπόρους για τους γεωργικούς τομείς. Οι σπόροι μας προέρχονται από επιλεγμένους παραγωγούς και είναι πιστοποιημένοι για την προέλευσή τους και την ποιότητά τους. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα σπόρων που καλύπτουν διάφορες καλλιέργειες, όπως δημητριακά, λαχανικά, φρούτα, αρωματικά φυτά και πολλά άλλα. Οι σπόροι μας προσφέρουν εξαιρετική γενετική ποικιλία, υψηλή παραγωγικότητα και αντοχή σε ασθένειες και επιβαρύνσεις του περιβάλλοντος.

 
     
 
     
 


ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ


Παρέχουμε ποιοτικά λιπάσματα που αποτελούν ζωτικό στοιχείο για την επιτυχημένη γεωργική παραγωγή. Κατανοούμε τη σημασία της σωστής διατήρησης του εδάφους και της προσθήκης των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για την υγιή ανάπτυξη των φυτών. Τα λιπάσματα που παρέχουμε περιλαμβάνουν μια ποικιλία επιλογών για να καλύψουν τις ανάγκες σας . Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, που είναι εύκολα αφομοιώσιμα από τα φυτά και συνδράμουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ποιότητας των καλλιεργειών.

 
     
 
     
 


ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ


Αναλαμβάνουμε την προμήθεια ποιοτικών φυτοφαρμάκων που αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την προστασία των καλλιεργειών από ασθένειες, εντομοκτόνα και ζιζάνια. Κατανοούμε την ανάγκη για αποτελεσματικές λύσεις που θα βοηθήσουν τους αγρότες να προστατεύσουν τις καλλιέργειές τους και να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση. Τα φυτοφάρμακα που προσφέρουμε είναι πιστοποιημένα και πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές φυτοφαρμάκων που παρέχουν προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

 
     
 
     
 
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

Η εταιρεία ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΙΚΕ είναι γνωστή για την προμήθεια υψηλής ποιότητας δημητριακών που αποτελούν θεμέλιο για την ανάπτυξη υγιών και παραγωγικών καλλιεργειών. Κατανοούμε την αναγκαιότητα της επιλογής των κατάλληλων δημητριακών για κάθε καλλιέργεια και παρέχουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των αγροτών και των κηπουρών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε δημητριακά υψηλής ποιότητας που αυξάνουν την παραγωγικότητα ενώ προσφέρουν και την κατάλληλη θρέψη για τα φυτά. 

     
 
     
 


ΒΑΜΒΑΚΙ


Η εταιρεία μας παρέχει υψηλής ποιότητας βαμβάκι που αποτελεί ένα από τα κύρια γεωργικά προϊόντα που προσφέρουμε. Κατανοούμε τη σημασία του βαμβακιού ως σημαντικής πρώτης ύλης για την υφαντουργία και άλλες βιομηχανίες, και προσφέρουμε ποιοτικό βαμβάκι που πληροί τις απαιτήσεις των πελατών μας. Οι ποικιλίες βαμβακιού που παρέχουμε είναι επιλεγμένες για την αντοχή τους σε ασθένειες και επιβλαβείς εντόμους, καθώς και για την υψηλή απόδοσή τους. Παρέχουμε βαμβάκι που έχει καλλιεργηθεί με γνώμονα τις βέλτιστες πρακτικές γεωργίας και σεβόμενοι το περιβάλλον.

 
     
 
     
 
ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλής ποιότητας ζωοτροφές που σχεδιάζονται για να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες των ζώων σε διάφορες κατηγορίες, όπως γεωργικά ζώα, πτηνά, και κατοικίδια ζώα. Κατανοούμε την ανάγκη για ποιοτικές και ισορροπημένες ζωοτροφές που παρέχουν όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για την υγεία και την απόδοση των ζώων. Οι ζωοτροφές μας παράγονται με τη χρήση υψηλής ποιότητας συστατικών, όπως δημητριακά, πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που προσφέρουν τη σωστή θρέψη και ενίσχυση της υγείας των ζώων. 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εισαγωγές & Εξαγωγές σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση

Η εταιρεία Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των εξαγωγών και εισαγωγών αγροτικών προϊόντων τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στην εγχώρια αγορά. Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και επιλέγει με προσοχή τα προϊόντα που εισάγει και εξάγει. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές και πρότυπα ποιότητας της αγοράς. Οι εξαγωγές μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελούν σημαντικό μέρος της δραστηριότητάς μας. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις και αντιπροσώπους σε διάφορες χώρες της ΕΕ για την εξαγωγή δημητριακών και βαμβακιού. Η εξαγωγή αυτών των προϊόντων συμβάλλει στην ενίσχυση της γεωργικής οικονομίας και της ελληνικής εξαγωγικής δραστηριότητας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν ενδιαφέρεστε για γεωργικά προϊόντα, εισαγωγές ή εξαγωγές στην Βόρεια Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η εταιρεία Άγιος Γεώργιος Αγροτικά Προϊόντα ΙΚΕ είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει. Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας ή τις υπηρεσίες μας.